Den første forhandlerliste og Skive Folkeblad

Skive Folkeblad

De af jer der holder Skive Folkeblad har måske lagt mærke til at vi er kommet på forsiden i dag. Vi havde nemlig besøg af Pauli Vendelbo og Lindy Jørgensen i går eftermiddag, det er h.h.v. en journalist og en fotograf fra Skive Folkeblad der var på besøg i vores lille sæberi her på Birkegården. Inde i bladet er der en lille fin tekst om Birkegården’s Sæberi.

Forsiden af Skive Folkeblad
På forsiden af Skive Folkeblad
Artikel i Skive Folkeblad
Artikel i Skive Folkeblad

 

 

 

 

 

 

 

 

Forhandlere

Vi er nu klar til at komme med vores liste over de første forhandlere af vores produkter. Vi er meget taknemmelige overfor de butikker der støtter op om vores produkter. Vi søger stadig nye spændende forretninger til at forhandle vores håndlavede produkter. På mandag afholder jeg en mini forkælelses aften med alle pigerne i den kommende Værsgo butik i skive, de skal teste og nyde vores produkter i mens jeg fortælle dem om vores liv og sæbernes historie. Så spørg endelig det søde personale i Værsgo om produkterne fra Birkegården’s Sæberi.

Ud over butikker søger vi hoteller, som har lyst til at prøve vores produkter på deres værelser. Vi har udviklet nogle små håndskårne sæber til de hoteller der gerne vil give deres gæster lidt ekstra luksus og en lille historie med i deres ophold hos jer.

Vi er meget stolte af at kunne fortælle at du kan henvende dig til følgende forretninger for at købe vores produkter:

Skive

Værsgo, Nørregade 17, 7800 Skive.

  • Værsgo åbner og starter med vores varer den 1. november 2017

Højslev

Savillas, Drivvejen 16, 7840 Højslev

Hobro

Helsam, Adelgade 25C, 9500 Hobro

  • Helsam har de første varer ca. midt i november, men henvend jer endelig, så bestiller Ketty nok hjem efter jeres ønsker næste gang hun skal have nye varer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: