Ny forhandler og et TAK til jer!

En ny forhandler

Et rundtlogo med birketræer i siderne og bogsteverne B S i midten.

Birkegården’s Sæberi er i fuldgang med at pakke ordrer til en ny forhandler af vores produkter. Forhandleren bliver først offentliggjort sidst på måneden, vi kan dog afsløre at vores varer i fremtiden kan købes i centrum af 7800 Skive. Fra den 1. november 2017 kan du se, røre, dufte til og ikke mindst købe produkter fra Birkegården’s Sæberi. I starten findes der pakkeløsninger på hylderne. Henvend jer endelig til forhandleren, for at købe de enkelte produkter. Des flere henvendelser vores  nye forhandlere får på vores produkter,jo bredere et udvalg får de også. Vi glæder os meget til at komme tættere på kunderne i Skive’s bymidte.

 

www.birkegaardenssaeberi.dk

Midt i at vi er ved at få nogle forhandler aftaler på plads, er vi ved at opdatere denne webshop. www.birkegaardenssæberi.dk skal gøre det nemmere for dig at købe vores produkter hjemmefra. Har du ikke mulighed for komme til Birkegården eller en af vores forhandlere, så er det her du har en online indkøbsmulighed. Vores Webshop gør det muligt for hele Danmark at købe vores naturlige, ærlige og håndlave produkter. Vi håber i vil tage godt i mod den nye webshop. Giv os gerne tilbagemeldinger på det der går godt og det der ikke virker optimalt. Vi er helt nye indenfor driften af en webshop, men vi garanterer at vi gør vores bedste for at rette op på alle de fejl vi kender til, så henvend jer endelig.

 

Mange tak

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tusinde tak til dem der allerede har købt vores produkter og derved støtter Sæberiet’s udvikling. Vi sætter stor pris på, at der er så mange der er glade for vores naturlige og ærlige produkter. Hos Birkegården’s Sæberi arbejder vi for at du kan få gode og sunde produkter til hele familien.

Vi er meget stolte af at have fået tilbagemeldinger, af flere kunder med psoreasis, om at de er yderst tilfredse med at anvende Birkegården’s Bivokscreme. Dette er vi meget ydmyge for. Vi er meget stolte over at vores naturlige bivokscreme kan hjælpe mennesker der lider af psoreasis.

Lige nu

I skrivende stund er vi i fuld gang med at udskrive etiketter til vores små Bivokscremer på 25ml. Det har vist sig at denne størrelse Bivokscreme er god for rigtig mange. Det lille glas er nem at have med, den er god at give i gave og det er en god størrelse for dem der skal prøve første gang. Vi er selv meget glade for Bivokscremen i den tid vi går i møde nu. Med kolde kinder og en kold luft der udtørre vores hud er det en bivokscremen god at bruge.

Alle etiketter er nu opdaterede, i forhold til vores kosmetikkonsulenters foreskrifter. Produkterne er blevet registret i den lovpligtige CPNP database. Denne database, skal sikre dig som forbruger af kosmetikprodukter. Miljøstyrelsen skal kunne finde og kontrollere producenterne af kosmetikprodukter.

Computer og 25 ml bivokscremer
Der arbejdes på webshop og etiketter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: