En udflugt til Randers over Hobro

Først på ugen var der dømt hygge i bilen mellem mor og datter. Frugt og vand blev pakket og autostolen blev rykket frem i bilen, så vi rigtig kunne hygge på en god lang eftermiddagstur.

Fru Hansens Gårdbutik ved Randers

Formålet med udflugten, var at besøge Fru Hansens Gårdbutik i Randers SØ. Nøj hvor var det godt vi fik kontakt med Fru Hansen, da det virkelig er et skønt sted, der er hygge og omsorg i luften når man træder ind af døren. I et gammelt mejeri er den velassorterede gårdbutik suppleret med torvehal, cafe, galleri og gaveshop. Når man åbner døren ind i butikken træder man direkte ind i den hyggelige cafe, hvor der er smagsprøver og hylder med flotte gavekurve. Idamarie og jeg fik en rundvisning i de store lokaler, hvor vi oplevede en hyggelig udstilling af lokale og håndlavede varer, med øl, vin, trævarer og ikke mindst en skøn udstilling af filtede bondegårdsdyr (Næste gang vi skal ud til Fru Hansen Idamarie have sådan et filtet dyr med hjem). Fru Hansens gårdbutik har et koldt lokale, hvor der holder en gammel vogn inde med friske grøntsager på. I det kolde lokale er der også udstilling af god håndværk, bl.a. fandt jeg noget flot keramik. Gårdbutikken byder bl.a. også på en afdeling med kødvarer, kornprodukter, chokolader og velsmagende bolcher.

Fru Hansens Gårdbutik

 

Fru Hansen skriver selv på deres hjemmeside at de har følgende:

 

  • Kødvarer – herunder økologisk fjerkræ, okse, ged, lam fra udvalgte lokale producenter
  • Grønt – årstidens grøntsager
  • Mel, gryn, bønner og frø
  • Olier, marinader, marmelader, tapas og syltetøj
  • Chokolade og bolcher
  • Vin, øl og gavekurve
  • Gaveshop med håndlavede lys, sæber, smykker og husflid
  • Blomsterhave og krydderurter – pluk selv

Formålet med udflugten

 

Formålet med vores hygge køretur til Randers var at leverer varer til Fru Hansens Gårdbutik. Hvor er det skønt at se sine produkter i sådan en gårdbutik, hvor der sættes stor pris på det danske håndværk med danske råvarer. Fru Hansens Gårdbutik forhandler hele vores varekatalog og er behjælpelig med vejledning og gave indpakning af vores varer.

Fru Hansens Gårdbutik

På turen kørte vi en tur igennem hobro, så Helsam kunne få deres sæber, de forhandler vores minisæber i deres butik. Når man træder indenfor døren i Helsam bliver man mødt af en skøn duft af urter og den lille butik emmer af sundhed. Idamarie havde en lille efterårs forkølelse og straks man kommer ind i butikken bliver der fundet en lille urtebolche frem.

Vi havde et eksta stop mellem Helsam og Fru Hansens Gårdbutik. Vi besøgte nemlig Rosengårdens Gårdbutik, en lille gårdbutik og røgeri. Når vi alligevel skulle den vej på ville vi lige se dette lille hyggelige sted også. Rosengården fik også lov til at se nogle sæber og overvejer om de vil fører værtindegaverne når de har nogle special arrangemnter, så som et kommende julemarked i december.

 

Forhandlerliste:

Hobro

Helsam, Adelgade 25C, 9500 Hobro

 

Højslev, Lundø

Savillas, Drivvejen 16, 7840 Højslev

Randers

Fru Hansens Gårdbutik, Ebeltoftvej 5, 8960 Randers SØ

Skive

Værsgo, Nørregade 17, 7800 Skive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: