TVMidtvest – hudplejeprodukter uden skidt kemi

Hudpleje uden skidt kemi

I går havde vi besøg af en journalist og en fotograf fra TVMidtvest. De havde fokus på forbrugernes stigende fokus på indeholdet i hudplejeprodukter. Specielt er bekymringen for skidt eller unødvendig kemi i vores hverdags produkter steget. TVMidtvest aflagde os et besøg i går for at sætte fokus på os som forbruger og sidenhen som producent.

Se indslaget her under:

 

Vores produkter

Birkegården’s Sæber

Birkegården’s sæber er baseret på økologiske fedtstoffer fra danske leverandører og producenter. Sæberne indeholder urter der fortrinsvist er høstet i den lokale natur og de lokale haver. Enkelte sæber indeholder indkøbte økologiske urter. Sæberne er milde og kan anvendes af hele familien til både håndvask og kropsvask. Når man anvender faste sæber undgår man at overdoserer sæbe og der tilføres ikke en masse unødvendig kemi til vores spildevand.

Birkegården’s Hudpleje uden skidt kemi

Birkegården’s hudplejeprodukter indeholder ingen vand og er derfor gode hele året rundt til hele familien. Bivoksen tilfører huden et tyndt beskyttende lag, hvorunder de resterende ingredienser kan pleje og blødgøre huden. Bivokscremen anvendes til hudpleje af hele familien på hele kroppen. Cremen er god til daglig hudpleje, men også god at bruge ved pleje af ekstra tørre områder, babynumser og røde kinder er er ramt af vinterkulden. Vores hudplejeprodukter meget drøje i brug. Derfor skal man ikke anvende meget mere creme end hvad der svarer til en lillefingernegl, for at kunne smører hænderne ind.

Kvalitet

Alle vores produkter er inspireret af den danske natur og er derfor anvender vi som udgangspunkt kun danske økologiske råvarer i vores produktion. Hvis vi anvender råvarer der ikke er certificerede økologiske, så er det fordi de er høstet direkte i den vilde natur, i små lokale haver eller ikke produceres økologisk. Det kan ske at vi anvender enkelte råvarer der ikke er dansk producerede, men så er det enten fordi det er et affaldsprodukt eller fordi det ikke produceres i Danmark, men stadig er en råvare, som vores lokale natur kan levere.

 

Køb vores produkter her: webshop

Se vores forhandlere her: Forhandlerliste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: